Més avistaments d’OVNIS per Luis del Molino EA3OG

Cinto, recorda que ja et vaig parlar fa temps de que els avistaments d’OVNIS en un 90% eren imatges produïdes per un fenòmen que coneixem molt bé els radioaficionats i que s’anomena “Propagació troposfèrica”, un fenomen degut a una capa d’inversió tèrmica que es forma a gran altura en circumstàncies atmosfèriques especials.

Què és el que fa aquesta capa d’inversió tèrmica exactament?

Reflecteix les ones de radio i permet comunicacions a grans distàncies. Però també reflecteix la llum i això permet que es reflecteixin també al cel imatges invertides i difuses de muntanyes, vaixells, llums, etcètera, molt difícils d’interpretar i de reconèixer.

N’has vist algun d’OVNI?

Sí, n’he vist molts a algun programa de televisió en que es confirma tot el que acabo d’explicar. Concretament en els arxius secrets de la NASA. Per exemple un documental on es veia un avió militar, un caça F-17, que rebia autorització per disparar-li un míssil Tomahawk  a un OVNI que visualitzava amb el seu radar.  El míssil es fixava en la imatge  infraroja i la perseguia fins que topava amb el generador de la imatge invertida, i que era precisament un vaixell de guerra de l’Armada Americana, en el que finalment l’impactava de ple, causant grans destroces al vaixell.  Un resultat molt lògic perquè era l’origen de la imatge invertida.

Algun altre exemple?

Altre exemple podrien ser l’avistament a les nits de quatre punts lluminosos ballant al cel, que no són altre cosa que els fanals d’una urbanització, situada a alguna dotzena de kilòmetres, reflectits per una capa d’inversió tèrmica, llums que ballen al cel  com si fos una formació, fins que desapareixen a velocitats impossibles quan es desestabilitza aquesta capa d’inversió.

I com expliques les abduccions per extraterrestres de persones que han vist OVNIS?

Les persones que creuen en els extraterrestres sofreixen una descarrega d’adrenalina tant forta amb els avistaments d’un OVNI, que posteriorment pateixen el anomenat estres posttraumàtic, similar al dels soldats en zona de guerra, i que això  posteriorment els fa somiar estranyes experiències amb extraterrestres, unes abduccions que expliquen quan es veuen  sotmesos a hipnosis, en la que reviuen els mal sons que han tingut dormint.

Quines altres conseqüències tenen aquets avistaments?

Com els avistaments d’OVNIS s’han produït a llarg de tota la història de la humanitat, aquests avistaments a l’antiguitat es confonien amb les visites de déus i àngels i, per tant, han estat la causa de que es fessin grans construccions ben visibles des del cel, com per exemple els gran cercle de pedra d’Stonehenge. Amb les cerimònies que es celebraven allà, informaven als deus  del seu agraïment pel seu suport i ajuda. Aquest fenòmens es donen molt sovint a grans planes, com la plana de Salisbury, i als deserts de Nazca i d’Egipte, o han donat lloc a la construcció de grans dibuixos i les piràmides, per apropar-los més als déus del cel.

(Prohibida la reproducció en qualsevol mitjà sense el permís de l'autor Luís del Molino)